torstai 30. lokakuuta 2014

Raamattupiiri kokoontuu.

Minun lähiymäristössäni on kolme alakouluikäistä vekaraa joilla on käynnistyneet uskontotunnit.
Tyttöjen iät ovat 7, 8 ja 9 vuotta. Kaikki tytöt käyvät eri koulussa. 8 ja 9 vuotias ovat kolmannella ja 7vuotias käy ensimmäistä luokkaa.

Tämä tarina oikeastaan lähtee siitä kun keskimmäinen, eli 8-vuotias tuo kotiin uskontotunnilla saamansa raamatun, uuden testamentin. Tämän raamatun sisältö kumoaa hyvin paljon suvaitsevaisuus periaatteita joita opetamme 8 ja 9 vuotiaille mukuloillemme.

Homous on synti josta joutuu helvettiin, abortti on kiellettyä ja raiskauksessa ei oikeastaan kielletä raiskausta mitenkään vaan 

Kyllä sitä suu ammollaan tuli ateistipariskunta selattuaan tulokseen että kolmasluokkalaisen materiaalia kyseinen kirja ei ole.

No nyt sitten tämä 7v tyttö on jutellut äitinsä kanssa 30 minuutin keskustelun jumalasta tapellen jumalan olemassaolosta pikkuveljensä kanssa jnejne.

Niinpä sitten tämän keskustelun aikana selviää oman tyttöni 9v keskusteluista jotka ovat tapahtuneet opettajan kanssa. Ilmeisesti himouskovainen uskonnonopettaja on kutsunut ex puolisoni koululle koska tyttö on kertonut että mummi elää vaikka pirun kanssa muttei uskoon tule tms.
Tällaisia asioita kuullessa miettii vain yhtä asiaa. Miksi minulle ei ole tätä kerrottu aiemmin.

Tästä todennut ystäväni 7v tytön äiti toteaa että pitäisikö tyttärelle kertoa että jumala on satuolento.

Itse tulin tulokseen että jos kuulen vielä kerran sanan jumala on tämä myös minun ratkaisuni.

Oma äitini puhuu siitä että itse päätin tyttäreni kastamisesta. Niin muuten päätin mutten ajatellut että sen seurauksena olisi tällainen soopa jota joudun kestämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti